Team COZA Autokeuringen


*DE KEURMEESTERS*

V.l.n.r. Jos Dautzenberg, Adriën Rouschop en Sven Conemans

Uw auto wordt gekeurd door de vakbekwame en gedreven keurmeesters:

Jos Dautzenberg

Jos heeft zijn voetsporen verdiend in de garagewereld. Open, eerlijk en vakkundig advies aangaande het onderhoud van een auto vindt hij heel belangrijk. Hij is sinds 2015 in dienst bij COZA Autokeuringen en heeft op 1 januari 2016 de leiding van de oprichter van COZA, Con van Zandvoort, overgenomen.

Sven Conemans

Sven is sinds augustus 2017 Keurmeester bij COZA Autokeuringen. Hij heeft na zijn opleiding tot Technisch Specialist al vele jaren gewerkt in diverse Limburgse autobedrijven.  Sinds 10 jaar mag hij zich ook APK Keurmeester noemen. In deze functie heeft hij vele auto’s gekeurd. Na de keuring kunt u met vragen betreffende de staat en het onderhoud van uw auto bij hem terecht.

Adriën Rouschop

Met ingang van oktober 2018 is ook Adriën Keurmeester bij COZA Autokeuringen. Adriën heeft een behoorlijke staat van dienst in autoland. Naast gewerkt te hebben voor verschillende garages heeft hij geruime tijd ook een eigen garagebedrijf gehad. Na de verkoop van dit bedrijf blijkt dat “het APK-bloed” kruipt waar het niet gaan kan en keurt hij 3 dagen per week bij COZA Autokeuringen. Adriën staat garant voor een snelle service en geeft adequaat advies over de staat van uw auto.

*DE REGELDAMES*

De Keurmeesters van COZA Autokeuringen worden bijgestaan door:

Amanda Peeters

Amanda werkt sinds eind 2016 bij COZA Autokeuringen, u ontmoet haar aan de receptie. Hier verricht zij de gehele administratieve afhandeling betreffende de APK. Zij staat u graag te woord  bij algemene vragen omtrent de APK en COZA Autokeuringen. Verder zorgt zij ervoor dat de wachtruimte er representatief uitziet en dat er een lekkere kop koffie voor u klaar staat.

Josefine Dautzenberg

Sinds januari 2016 assisteert Josefine  Jos in de back-office bij de gehele bedrijfsvoering van COZA Autokeuringen met alle niet-technische werkzaamheden. Bij afwezigheid van Amanda neemt zij ook de receptiewerkzaamheden waar.