Team COZA Autokeuringen


*DE KEURMEESTERS*

V.l.n.r. Jos Dautzenberg, Adriën Rouschop en Sven Conemans

Uw auto wordt gekeurd door de vakbekwame en gedreven keurmeesters:

Jos Dautzenberg

Jos heeft zijn voetsporen verdiend in de garagewereld. Open, eerlijk en vakkundig advies aangaande het onderhoud van een auto vindt hij heel belangrijk. Hij is sinds 2015 in dienst bij COZA Autokeuringen en heeft op 1 januari 2016 de leiding van de oprichter van COZA, Con van Zandvoort, overgenomen.

Sven Conemans

Sven is sinds augustus 2017 Keurmeester bij COZA Autokeuringen. Hij heeft na zijn opleiding tot Technisch Specialist al vele jaren gewerkt in diverse Limburgse autobedrijven.  Sinds 10 jaar mag hij zich ook APK Keurmeester noemen. In deze functie heeft hij vele auto’s gekeurd. Na de keuring kunt u met vragen betreffende de staat en het onderhoud van uw auto bij hem terecht.

Adriën Rouschop

Met ingang van oktober 2018 is ook Adriën Keurmeester bij COZA Autokeuringen. Adriën heeft een behoorlijke staat van dienst in autoland. Naast gewerkt te hebben voor verschillende garages heeft hij geruime tijd ook een eigen garagebedrijf gehad. Na de verkoop van dit bedrijf blijkt dat “het APK-bloed” kruipt waar het niet gaan kan en keurt hij 3 dagen per week bij COZA Autokeuringen. Adriën staat garant voor een snelle service en geeft adequaat advies over de staat van uw auto.