VACATURE: BALIEMEDEWERK(ST)ER


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken:

Representatieve baliemedewerk(st)er (16 uur per week)

COZA Autokeuringen is een onafhankelijk keuringsstation en is al 35 jaar een begrip in Zuid – Limburg. Het principe van onafhankelijk keuren houdt in dat wij geen garage zijn, wij voeren geen reparaties uit. Meer informatie tref je aan op www.coza-apk.nl en op onze pagina’s op Facebook en Instagram.

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega:
Iemand die van aanpakken weet en makkelijk een vriendelijke houding aanneemt onder alle omstandigheden. We verwachten geen ervaring, maar wel leergierigheid en interesse in mensen en auto’s. Als je bekend bent met de basis van het Office-pakket dan is dat heel handig. Je bent vooral jezelf en kunt goed samenwerken met de rest van het team. Wij leren je alles wat je moet weten. We werken niet met een afsprakenschema dus je weet niet hoe de dag eruitziet. Dat betekent dat we als team moet kunnen accelereren als het druk is en een extra koffiepauze hebben als het wat rustiger is. Op alle momenten heb je een wakend oog voor je omgeving.

Jouw taken zijn:
• Je verwelkomt onze klanten hartelijk en stelt ze op hun gemak (APK kan spannend zijn)
• Je registreert de kentekengegevens in ons systeem zodat deze klaar staan voor de Keurmeesters
• Je beantwoordt de telefoon en in geval van technische vragen staan de Keurmeesters je terzijde
• Je regelt de contante/pinbetalingen met bijbehorende eenvoudige facturatieafhandelingen
• Je zorgt dat de wachtruimte er netjes en schoon uitziet.
• Je verricht lichte administratieve werkzaamheden

Wij bieden:
Een leuke baan als baliemedewerk(st)er in een gezellig bedrijf tegen markTconform salaris en fijn pakketje aan extra’s. We zien je motivatie (creatief zijn mag) en CV graag z.s.m. tegemoet op: info@coza-apk.nl. Voor meer informatie kun je van maandag tot en donderdag bellen tussen 17.00 en 18.00 uur bellen met Jos Dautzenberg via 045–5753027.